Lad os hjælpe dig med dit næste byggeprojekt

Kontakt os her

BAG OM VEGGERBYG

Lidt om Veggerbyg

Veggerbyg er stiftet af de to driftige brødre Lasse og Jim Veggerby, med ideologien om at starte et professionelt byggefirma, hvor hver opgave stor som lille udføres til perfektion. Vi er to brødre, som sætter en stor ære i vores håndværk, og vi vil derfor ikke afslutte en opgave, før det endelige resultat er udført korrekt og grundigt, og hvor kunden er tilfreds og glad for det udførte arbejde.


Kombinationen og samarbejdet mellem disse brødre er ikke helt tilfældig. Lasse Veggerby er firmaets bygherre. Han har været i byggebranchen i hele sin karriere, hvor han har tillært sig en stor faglighed og bred viden gennem sine år ansat hos nogle af de førende håndværksvirksomheder på Sjælland. Med den store bagage af viden og erfaring har han i mange år forinden han slog sig sammen med sin bror arbejdet som selvstændig og bygherrer på både større og små projekter. Lasse er typen, som mestrer at realisere kundernes forventninger med en sund og aktiv dialog, hvor der er forståelse for kundens drømme.

Jim Veggerby er firmaets drivkraft og motor, som laver alt det bagvedliggende arbejde, som sikrer at virksomheden altid kan levere det bedste stykke arbejde til enhver opgave. Jim har altid været iværksætter, og har derfor en masse erhvervs erfaring bag sig, hvor han i dag mestrer kunsten at markedsføre og brande de grundværdier virksomheden indeholder.


Hvad står Veggerbyg for?

Oftest er det en stor drøm, der skal realiseres, når der skal anlægges en ny have, bygges nyt køkken eller der skal laves en tilbygning til boligen, fordi familien udvides. Det kan have taget flere år at spare sammen, eller være en større afskrivning i budgettet, derfor tager vi alle opgaver seriøst og yder den ekstra indsats det kræver, for at indfri kundens forventninger.

For hver opgave stiller vi den bedste faglighed og største ekspertise til rådighed, først og fremmest for at rådgive kunden med udgangspunkt i de ønsker og idéer de måtte have til projektet. Når rammerne er sat for opgaven aftales en fast aftale på både en pris og deadline for opgaven. Du vil ikke opleve nogen ubehagelige overraskelser hos Veggerbyg, da vi er jyske helt ind i hjertet – en aftale er en aftale!

Hos Veggerbyg er det udelukkende kunden, som er i centrum, med det fælles mål at realisere drømmeprojektet. Du vil opleve at kommunikation, høj faglighed og grundighed er i fokus. Vi er med kunden gennem hele processen, og stiller selvfølgelig garanti for det udførte arbejde, da alt arbejde bliver udført professionelt og efter byggelovens rammer.

Vi hjælper både private husstande, virksomheder, offentlige kommuner, institutioner og boligforeninger med både tømrerarbejde, entreprenørarbejde samt gartnerarbejde.

Hos Veggerby har vi tre ting, som vi vægter og prioriterer højest i vores arbejde; kvalitet, service og håndværk.

Kvalitet – Vi bestræber os på konstant at udvide vores horisont i forhold til de bedste produkter på markedet. Derudover er det vigtigt, at vi har det bedste værktøj til enhver opgave samt at sikkerheden er i top under hver opgave. Enhver opgave er ikke god nok, hvis den ikke er udført til perfektion. Vi arbejder med hver opgave, som var det til os selv vi bygger det.

Service – Vi er super stolte af vores kundeservice. Dialog og kommunikation er et af vores vigtigste redskaber. Det er her vi kan rådgive, vejlede og afstemme forventningerne med vores kunde. Derfor lytter vi altid til den ris/ros vi får udefra. Hver opgave bliver nøje planlagt med udgangspunkt i vores kunders ønsker og idéer kombineret med vores faglighed og viden, for at opnå det bedste og mest solide resultat.

Håndværk – Vi lever af tilfredse kunder. For at kunne fortsat leve af tilfredse kunder stiller vi os selv strenge og høje krav ift. vores håndværk. Vi er konstant i udvikling, hvor vi udnytter sammenspillet af vores faglighed, erfaring og  vidensdeling, for at kunne levere det bedste håndværk, som naturligvis holder i mange år. Vi sætter en stor ære i hver opgave, vi løser uanset størrelse eller omfang.


Det er helt gratis, at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål vedrørende dit næste drømmeprojekt. Vi kan enten besvare dine spørgsmål pr. telefon, mail eller direkte aftale et møde, hvor vi kommer ud og kigger på taget på dit hus eller virksomhed. Vi tager naturligvis højde for ejendommens personlighed og karakter, så det kommer til at passe med den nuværende stil. Vi strikker et par løsningsforslag sammen til dig, som tager højder for dine ønsker og drømme kombineret med vores faglighed og erfaring til et af landets mest attraktive priser.

Kontakt os idag

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?