Lad os hjælpe dig, med dit nye entreprenør projekt

Kontakt os her

Betonarbejde udført af Veggerbyg sikre høj kvalitet til god pris 

Hos Veggerbyg udfører vi alle former for betonarbejde – både når det kommer til erhvervs- og privat boligbyggeri. Vi står til rådighed med den nødvendige rådgivning og vejledning, når du skal have støbt dit fundament. Vi er tilgængelige, når du skal have støbt fundamentet til at der kan blive lagt gulve, vægge og etageadskillelser.

Ved alt arbejde der skal udføres i form af beton, er det en fordel at bruge et professionelt firma med erfarne håndværkere. Det er trods alt fundamentet til din bolig. Vi er erfarne perfektionister, som sætter en ære i vores arbejde. Derfor gør vi vores bedste, og efterlader ethvert stykke arbejde til perfektion.


BETONARBEJDE UDFØRT AF VEGGERBYG – VÆR SIKKER PÅ ET GODT RESULTAT
Tlf. 47 47 40 00 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Betongulv eller mindre betonarbejde – Vi klarer det hele

Du kan også trække på vores ekspertise og faglighed, til støbning af betongulv, støbning af soklen eller andre småopgaver, som vi effektivt kan udføre med vores dygtige fagfolk og professionelle udstyr.

Vi mener, at det en stor fordel, at kontakte os allerede tidligt i dine overvejelser. Vi har gennem årene bygget og renoveret rigtig mange husstande for private på det meste af Sjælland i alle mulige farver og typer, som vi meget gerne gerne vil vise og dele med dig. På denne måde har du allerede tidligt i forløbet mulighed for at danne et indtryk af, hvordan det mest optimale fundament vil se ud og koste.

Betonarbejde er fundamentet – Det skal gøres ordentligt!

Det er fundamentet for din drømmebolig, som bliver gravet, støbt og bygget.
Derfor stiller det høje krav til din samarbejdspartner, som skal udføre opgaven.

Der er ikke plads til fejl ved betonarbejde.
Som kunde kan det forventes, at der er stor ekspertise for opgaven, og at det udføres med stor grundighed, hvor alt bliver udført til 100% perfektion. Hos Veggerbyg kræser vi om detaljen. Vi går ind i hver opgave med hænder og sjæl, da vi lægger stor ære i vores håndværk. Vi går ligeledes meget op i at overholde den estimerede deadline for hver opgave, så alle tidspunkter bliver overholdt.

Få et uforpligtende tilbud
Hos Veggerbyg sætter vi en stor ære i det udførte arbejde. Vi efterkontrollerer bl.a. os selv, for at sikre at arbejdet er udført professionelt og grundigt. Vi er jyske og ærlige, og overholder derfor altid den aftalte pris og deadline for opgaven. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke fra arbejdet, før vi har sikret, at du er tilfreds med det udførte arbejde.


KONTAKT OS IDAG FOR EN UFORPLIGTENDE DIALOG OG TILBUD FOR AT LØSE DIN BETONOPGAVE.
Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 40 00 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk.


Veggerbyg er en paraply af flere afdelinger. Vi har også erfaren Tømrermester og Maskinfører tilknyttet, samt professionel Anlægsgartner og Havemand. Vi udfører derudover Nedrivning og Brolægning hos Byggefirmaet Veggerbyg. Få eksperter til at udføre din Betonopgave.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?