Lad os hjælpe dig, med dit nye have og anlægs projekt

Kontakt os her

Brolægger der gør arbejde til perfektion

Brolæggerne hos Veggerbyg udfører både professionel brolægning for private, erhverv og offentlige institutioner. Her hjælper brolæggerne med fliser til indkørsler, parkeringsarealer, haver og terrasser. De udfører også reparationer af eksisterende belægninger, såsom f.eks. hjulspor i indkørsler.

Vi arbejder primært med granitsten, da det er en af de bedste kvaliteter på markedet, som holder i mange år, men det er også granitsten, som giver det flotteste “finish” til belægningen. Vi anbefaler derudover at bruge brosten, da det kræver væsentlig mindre vedligeholdelse, og fordelen er, at den faktisk bliver pænere med tiden. Vi gør en dyd i at levere den bedste oplevelse, som vi mener blandt andet starter ved ærlig og professionel rådgivning. Vi arbejder ud fra det udgangspunkt, at vi lytter til dine drømme, ønsker og idéer, og kombinerer det med vores erfaring og viden, for at planlægge og designe dit drømmeprojekt, som du bliver glad og tilfreds med i mange år frem.


BROLÆGGER PRISER – KONTAKT OS NU!

Tlf. 47 47 4000 – Mail mail@veggerbyg.dk


Brolægning for private.

Vi vil være stolte af være med til at brolægge for at komplimentere dit hus.

Med Veggerbyg som din samarbejdspartner kan du forvente et professionelt stykke arbejde, som bliver udført til det aftalte tidspunkt og uden at du får nogle ubehagelige overraskelser. Vi yder den ekstra indsats det kræver, for at skabe det bedste og mest tilfredsstillende resultat, som vil holde i mange år frem.

Vi hjælper typisk private husejere med følgende opgaver:

– Terrasse og havestier
– Støttemure
– Kantsten
– Reparation af gammel belægning
– Omlægning af gamle sten og fliser
– Opbygning af bund til forskellige belægningstyper

Brolægning for erhverv

Komplimentér din arbejdsplads eller dit kontor med brolægning af udenomsarealerne.

Vi stiller gerne vores viden og erfaring til rådighed, såfremt at din virksomhed eller kommune ønsker sparring i forhold til de muligheder, som ligger for jeres udenomsarealer.
Hos Veggerbyg handler det om at gøre det rigtigt og ordentligt første gang. Derfor sætter vi god tid af til at lytte til organisationens ønsker og krav til det fremtidige projekt. Vi gør ekstra meget ud af forarbejdet og afstemmer forventninger hele vejen rundt, forinden vi starter på projektet. Vi hjælper desuden med både at få styr på alle tilladelser, samt hjælper vi med at skaffe alle disse tilladelser, så grundlaget er på plads til at udføre opgaven.
Vi løser både de små specialopgaver og naturligvis de større eller mere komplicerede opgaver med selvsamme professionelle tilgang og umage. Uanset hvad tager vi en konstruktiv dialog, for at kunne udføre det bedste anlæg for jeres udenomsarealer.

Vi hjælper typisk erhverv med følgende opgaver:

– Terrasse og havestier
– Støttemure
– Kantsten
– Reparation af gammel belægning
– Omlægning af gamle sten og fliser
– Opbygning af bund til forskellige belægningstyper


Ønsker du priser på brolægning?

Der kan være mange store beslutninger, som skal foretages, når man skal have en ny have, indkørsel, parkeringsplads eller terrasse. Det er sjældent noget man kan klare over en telefonsamtale, hvorfor vi altid kommer ud, for at se på dine omgivelser samt måler op til opgavens størrelse og omfang. Her deler vi gerne ud af vores erfaringer, viser billeder af tidligere udførte opgaver samt sparrer med dig i forhold til dine forventninger til opgavens omfang og budget.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller møde om, hvordan vi løser opgaven mest effektivt og budgetvenligt. Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk. Vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?