Lad os hjælpe dig, med dit nye murer projekt

Kontakt os her

Byg nyt på huset

Drømmer du om en ny terrasse, værelse, tag, facade, køkken eller et nyt badeværelse, så er du et skridt nærmere for at realisere din drøm. Ved selv at gå i gang med projektet eller hyre en til opgaven, hvor du ikke har sikker for dine penge, kan projektet gå hen og blive et mareridt i stedet for en drøm.

Ved at bruge Veggerbyg som din samarbejdspartner har du sikkerhed for, at vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Dermed har du din sikkerhed for, at sjusk, fejl eller mangler med garanti dækkes helt op til 100.000 kr. inklusiv moms.

Giv os et kald hvis du har et projekt i Roskilde eller andre steder på Sjælland. Vi stiller gerne vores faglighed og ekspertise gratis til rådighed, for at du kan finde inspiration til dit næste drømmeprojekt. Du kan forvente at få sparring med udgangspunkt i dine idéer, overvejelser og naturligvis ud fra et økonomisk budget. Det kan være en fordel allerede tidligt i forløbet at tage en dialog med en murermester, byggeleder eller tømrermester om dine overvejelser for dit projekt. Her kan du få råd og vejledning til de muligheder, der ligger dig for, og hvad du vil kunne forvente, at prislejet ligger i.

Drømme bliver til virkelighed

Hos Veggerbyg lever vi af at gøre drømme til virkelighed for alle vores kunder.

Vi arbejder med stor ydmyghed og respekt for vores kunders investering. Vi ved at det i de fleste tilfælde er en større afskrivning af hårdt tjente penge, hvorfor vi kun afleverer en opgave, som er udført til perfektion. Vi er først tilfredse, når du har fået din opgave udført efter dine forventninger og med fuld tilfredshed.

Uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Forandring fryder. Et hus, sommerhus eller kontor kan oftest altid trænge til at blive piftet op med et nyt projekt – uanset om det er et nyt gulv, et ekstra værelse, en flot grøn have eller noget helt fjerde.

Hos Veggerbyg vil vi være stolte af at kunne bidrage med vores faglighed, ekspertise og grundige håndværk til dit næste drømmeprojekt. Der kan være uanede muligheder at vælge mellem, og dermed vil der også opstå en masse spørgsmål, som der skal tages stilling til. Ved at starte med en professionel sparring kan du blive hjulpet og vejledt til de ting, som du måske ikke har overvejet i dit projekt, men som kan have en mindre eller større betydning for det endelige resultat. Vi er grundige og opmærksomme på at få stillet dig de relevante spørgsmål, samt servicere dig med at skaffe de nødvendige materialer og designs som det kræver for at løse opgaven. Vi rådgiver dig også grundigt i forhold til materialevalg. Vi hjælper dig gennem hele processen – helt indtil det færdige projekt, som du bliver tilfreds med. Vi lever af tilfredse kunder, og vi yder derfor den ekstra indsats, som det kræver, for at du bliver glad for dit projekt, og har ro i maven under hele forløbet.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud eller møde, hvor vi gerne kommer ud for at se på de muligheder som måtte være. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave, som du har overvejet eller drømmer om – det koster ikke noget.

Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 47 4000 eller direkte pr. mail mail@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?