Lad os hjælpe dig, med dit nye murer projekt

Kontakt os her

Facaderenovering

Går du og overvejer at pudse eller udskifte din facade, så er du kommet til det helt rette sted. Gennem årene har vi hos Veggerbyg hjulpet mange tilfredse kunder med at få udskiftet eller renoveret deres facade på deres bolig, sommerhus eller domicil. Vi har hjulpet en lang række private familier og virksomheder lokalt i Roskilde og det meste af Sjælland. Vi hjælper også med at pudse din facade op, hvis du mener, at den trænger til at skinne lidt i nabolaget. Her har vi både erfaring med at pudse og vandskure beton, gasbeton, porebeton og gule-, røde- og nye sten. Det er klart en fordel at pudse op, hvis overfladen er ru. Er du i tvivl om, hvordan resultatet vil blive så kontakt en af vores kompetente fagfolk. Vi tilbyder at komme ud på din adresse, hvor vi kan kigge nærmere på din bolig – herfra kan vi give dig et indtryk af resultatet, og måske endda vise dig nogle af de erfaringer vi har gjort os med eksempler på lignede oppudsninger.

Din lokale specialist i facaderenovering

Alle vores dygtige håndværkere er specialiserede indenfor pudsearbejde og facaderenovering. Vi værner om vores håndværk, hvorfor vi har den opfattelse, at alt vores arbejde først er godt nok, når det er udført til perfektion. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, som er din sikkerhed for at handle med et professionelt firma, der kan stå inde for deres håndværk. Vi afslutter aldrig en opgave før du er tilfreds, og vi kan se at arbejdet er blevet udført, så det holder i mange år frem. Vi arbejder og benytter os kun af de bedste produkter på markedet, hvorfor vores pudseudstyr og materialer er af højeste kvalitet.

Øg din boligværdi

En pudsning eller en facaderenovering er ikke kun til gavn for huset æstetik, udtryk og for synets skyld. Det er også med til at øge værdien af din bolig. Det er oftest sådan, at ved at foretage en facaderenovering af Veggerbyg vil din bolig fremstå visuelt flottere, men det kan også være med til at gøre din bolig mere energivenlig. Dermed kan der også være penge at spare på varmeregningen.

Vi tilbyder dig en uforpligtende gennemgang af din bolig, hvor du kan forvente en ærlig og professionel rådgivning omkring dine muligheder. Her vil vi naturligvis imødekomme dine ønsker og idéer kombineret med vores ekspertise for at bevare husets karakter og æstetik.

Få et uforpligtende tilbud

Det er helt gratis at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål vedrørende muligheder for facaderenovering for din bolig. Vi kan enten besvare dine spørgsmål pr. telefon, mail eller direkte aftale et møde, hvor vi kommer ud og kigger på dit hus. Vi tager naturligvis højde for husets personlighed og karakter, så det kommer til at passe med den nuværende æstetik. Vi sammensætter et par løsningsforslag til dig, som tager højder for dit budget kombineret med vores faglighed og erfaring – naturligvis til et af landets mest attraktive priser.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog og evt. tilbud på pudsning eller facaderenovering af din bolig. Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 47 4000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse indenfor de næste 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?