Lad os hjælpe dig, med dit nye have og anlægs projekt

Kontakt os her

Flisebelægning af professionel fliselægger
-Få det gjort ordentligt 

Flisebelægning kan være et bredt og ret omfavnende begreb, da det rummer alle de muligheder, der er for at lægge fliser samt alle flisetyper. Typisk anvendes flisebelægning ved parkeringspladser, ved carporte eller ved terrasser og gangarealer. Vi kan også hjælpe med at lægge fliser som havesti eller rundt om huset.

Hos Veggerbyg tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige flisetyper, som er nøje udvalgt efter højeste kvalitet og som har en lang levetid. Det kan derfor være en fordel, at du allerede i din overvejelsesfase kontakter os, for at høre og se de forskellige muligheder vi måtte have for at realisere dit drømmeprojekt. Vi kan helt uforpligtende kigge på de forskellige flisetyper, som egner sig bedst til din opgave og samtidig passer ind i dit budget, her i blandt havefliser, fliser til indkørslen eller fliser til terrasse. Vi har gennem årene lavet en del forskellige flisebelægninger, som vi glædeligt gerne viser og deler med dig, så du har det bedste grundlag, for at blive inspireret i forhold til dit eget projekt.


Hvad koster det at få lagt fliser i indkørslen?

Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud
Tlf. 47 47 4000 – Mail mail@veggerbyg.dk


Flisebelægning i indkørsel

Der findes i dag en række af muligheder, når det kommer til, at du skal have lagt fliser i din indkørsel. Det er næsten kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvilke mønstre og farver du ønsker din indkørsel skal bestå af. Her har vi listet nogle af de mest typiske måder, man kan vælge, at stenene skal ligge på:

– Vinkelforbandt – Det vil sige, at fliserne skifter vinkel hele tiden, som giver et flot spil i mønstret.
– Blokforbandt – Her ligger fliserne typisk i lige rækker, men kan veksle i størrelse fra den ene række til den anden.
– Løberforbandt – Her ligger fliserne oftest som hele fliser (typisk smalle) i 2 lange og en 1 kort række.

Udover disse muligheder er der krydsforbandt, munkeforbandt og halvstensforbandt m.m.
Uanset hvilken løsning du vælger at gå med, sørger vi for det hele for dig. En god indkørsel består nemlig af en underbund, et bundsikringslag, et bærelag, et afretningslag og flisebelægning.

Flisebelægning til terrasse

Når du skal have lagt en ny flisebelagt terrasse, kan det være en fordel at tage højde for husets farve og struktur, da terrassen typisk kan være med til at løfte husets æstetik. Der findes en række muligheder af forskellige fliser og sten, som er bedst egnet for sommerhuse, parcelhuse, rækkehuse eller andre fritidshuse. Hos Veggerbyg lægger vi stor fokus på at have en professionel dialog, hvor vi rådgiver dig om de muligheder, der måtte være for dit projekt ud fra de ønsker og ideer du måtte have. Her tager vi naturligvis højde for dit budget til opgaven.

Der er naturligvis både en række fordele, men også et par udfordringer, som følger med, når der skal lægges en ny flisebelagt terrasse. Her sørger vi for, at vi giver dig en ærlig rådgivning, hvor vi netop tager højde for disse fordele og udfordringer i forhold til din have. Vi mener at, det er vores opgave, at give dig den bedste oplevelse af din nye terrasse, og vi tager derfor naturligvis højde for din have samt de hældninger og jordforhold som måtte være.


Hvad koster det at få lagt fliser?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvorpå vi kan kigge på de muligheder, som måtte være for dit drømmeprojekt. Vi kan finde en billig belægning til indkørsel, samt hjælpe med belægning af fliser i din have, garage, terrasse. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, som vi kombinerer med vores erfaring og ekspertise. Vi lever af tilfredse kunder, så vi går ikke fra opgaven før du er tilfreds med resultatet.

Du kan ringe til os på tlf. 47 47 4000 eller skrive en mail til os på mail@veggerbyg.dk, så vil vi besvare den indenfor 24 timer.


Veggerbyg er en paraply af flere afdelinger. Vi har også erfaren Tømrermester og Maskinfører tilknyttet, samt professionel Nedrivningsfirma. Vi udfører derudover Betonarbejde og Brolægning hos Byggefirmaet Veggerbyg. Få inspiration til din flisebelagte indkørsel her.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?