Lad os hjælpe dig, med dit nye murer projekt

Kontakt os her

Fliser til badeværelse eller klinker til køkken?

Begge kan være en rigtig god løsning – Her er hvorfor…

Fliser og klinker er med til definere et rum og sætte rammerne for, hvordan et rum kan åbne sig og udfolde sig ud. De mest oplagte steder at få lagt klinker er på badeværelset, køkkenet, bryggerset eller på vægge, hvor der kan være fugtigt. Uanset om du ønsker at få lagt klinker eller fliser, kan vi hjælpe dig gennem hele processen.

Der findes utallige muligheder for farver, størrelser og mønstre, du kan vælge imellem. Her kan vi hjælpe dig med at finde inspiration gennem vores egne referencer, og de kataloger vi har liggende fra vores samarbejdspartnere. Vi har indgået et samarbejde med de førende leverandører af fliser og klinker til de mest attraktive priser i hele landet. Dermed kan vi give dig garanti for, at du får det bedste produkt til den bedste pris.
Vi står fuldt ud til rådighed, hvis du måtte have nogle spørgsmål, eller du mangler vejledning til, hvad det ideelle ville være til dit rum. Det rette materiale- og farvevalg kan være med til at løfte dine rum, hvor du samtidig bevarer den karakter og æstetik, din bolig i forvejen bærer.


Fliser til badeværelset til nogle af landets mest attraktive piser
+45 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk.


Reparation af klinker kan spare dig for meget

Har du fliser eller klinker, som er revnet, gået i stykker eller er blevet misfarvet, så kan du hente effektiv, professionel og budgetvenlig hjælp hos Veggerbyg.

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan man reparerer eller udskifter en klinke i et rum, hvor der kan være meget vådt eller fugtigt. Det kan f.eks. være badeværelset eller køkkenet. Her er det vigtigt at sikre og gennemgå gummifugerne og de almindelige fuger, så det ikke ender med at gøre skade på din bolig. Hos Veggerbyg har du garanti for godt håndværk og sikkerhed for, at vi udfører et arbejde, som holder i mange år frem. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri, som blandt andet sikrer dig 100.000 kr. inklusiv moms, hvis noget skulle gå galt.

Oplever du derfor at have skader eller revner i dine klinker i et fugtigt rum, kan det være en fordel at reagere med det samme, inden det gør en større skade. Du vil dermed også  slippe nemt og billigt med blot en udbedring af den enkelte klinke, som derefter bliver fuget korrekt til. Vær derfor hurtig til at reagere på de små skader for at spare penge på, at det ikke udvikler sig til en større skade.


Reparation af klinker? Den klarer vi!
Ring eller skriv og vi finder ud af det.
+45 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk.


Hvad koster det at få lagt fliser?

Det kan være en jungle at finde den rette fagmand, når du skal have behandlet eller lagt nye fliser eller klinker i din bolig. Hos Veggerbyg går vi meget op i at give dig en ærlig og professionel vejledning for opgaven.

Vi sætter en stor ære i vores håndværk, og vi afslutter først opgaven, når du som kunde er tilfreds med det endelige resultat.
Uanset om du overvejer at få lagt nye klinker eller renoveret det gamle, så kontakt os for et uforpligtende møde eller tilbud på en samlet løsning. Vi tager udgangspunkt i at løse dit drømmeprojekt med mindst mulig besvær for dig samt til et af landets mest attraktive priser. Vi er hos Veggerbyg til at tale med. Vi finder derfor sammen en løsning, der giver mening for dig. Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 47 4000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk. Vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer.


Veggerbyg er en paraply af flere afdelinger. Vi har også erfaren Tømrermester og Maskinfører tilknyttet, samt professionel Nedrivningsfirma. Vi udfører derudover Betonarbejde og Brolægger hos Byggefirmaet Veggerbyg

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?