Lad os hjælpe dig, med dit nye murer projekt

Kontakt os her

Forsikringsskader

Hos Veggerbyg er vi klar til at rykke ud, hvis der skulle opstå en akut skade på din bolig, som kan blive forværret eller sætte din familie eller bolig i en uheldig situation. Vi har gennem årene oplevet forskellige skader, hvorfor vi i de fleste tilfælde kan udbedre alle former for forsikringsskader. Det kan være skader, som er blevet forårsaget af vejrforhold som f.eks. en vandskade eller en stormskade. Det kan også være i forbindelse med indbrud eller hærværk på din bolig, sommerhus eller kontor.

Da vi er udstyret med både fagligt stærke tømrermestre, murermestre og et kompetent hold af dygtige håndværkere kan vi både klare små og store skader på din bolig med det samme. Vi er medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri, som er din sikkerhed for, at vores håndværk er godkendt.

Hvordan vurderes skaden?

 

Du har mulighed for at lade os hjælpe dig med hele forsikringsforløbet. Ved en typisk stormskade, vandskade eller anden skade på din bolig kan Veggerbyg tilbyde dig at inspicere, hvor omfattende skaden er, og hvor slem skaden præcist er for din bolig. Du vil opleve, at vi tager højde for dine interesser og ikke mindst overvejer alle forhold, som kan tilgodese din situation ud fra den gældende lovgivning. Veggerbyg tilbyder derfor også at lave den nødvendige dokumentation til forsikringen og sende det ind for dig.

 

Hvad er bedst at gøre over for din forsikring?

 

Hos Veggerbyg tilbyder vi en erfaren fagmand, som vil hjælpe og vejlede dig gennem hele processen og kontrollen af skaden på din bolig. Efter der er indsendt dokumentation til forsikringen, vurderes sagen af en kurator fra forsikringsselskabet. Her tilbyder vi, at bistå dig mens kuratoren laver sin vurdering af skaden. Kontakt os gerne før du kontakter forsikringen. Vi kan både hjælpe med at udbedre den nuværende situation og samtidig hjælpe dig med at stå bedre stillet, hvis lignende situationer skulle opstå igen.

 

Gratis hjælp til forsikringsskade

Vi er en servicevirksomhed, og vi gør derfor en ekstra indsats for at hjælpe vores kunder. Det gør vi også i tilfælde af en forsikringssag. På baggrund af vores store erfaring ved vi, hvad det kræver af nødvendigt papirarbejde og billeddokumentation til dit forsikringsselskab. Som en del af vores service er vores fornemmeste opgave at hjælpe og vejlede dig hele vejen igennem processen, så du ved, at du er i trygge og professionelle hænder.

Hos Veggerbyg sætter vi en ære i vores udførte arbejde. Vi sikrer derfor også, at arbejdet er udført professionelt, grundigt og ikke mindst så overholder vi den aftalte pris og tid. Vi lever af tilfredse kunder – vi går derfor ikke fra arbejdet, før vi har sikret os, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi kigger gerne forbi din have, for at komme med den retvisende og mest attraktive pris for at løse opgaven. Ring på tlf. +45 47 47 4000 eller kontakt os direkte på mail mail@veggerbyg.dk så besvarer din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?