Lad os hjælpe dig med dit næste byggeprojekt

Kontakt os her

MALER TIL LANDETS BEDSTE PRISER

Malerfirma Roskilde

Står du med et større eller mindre malerarbejde, kan vi hos Veggerbyg hjælpe dig med et godt resultat til et markedets bedste priser. Uanset om du skal have malet stuen, soveværelset, din terrasse, dit kontor eller sommerhus, står vi prompte klar til at hjælpe dig med byens bedste service.

Vi kører ud fra Roskilde og dækker malerarbejde på det meste af Sjælland. Har du derfor brug for et uforpligtende maler tilbud eller professionel sparring i forhold til nogle overvejelser du har gjort dig, skal du være yderst velkommen til at kontakte os.
Vi er en virksomhed, der værner om vores kundetilfredshed. Derfor udfører vi malerarbejdet i overenstemmelser med dine overvejelser, ønsker og dit budget. Her lytter vi til de ønsker og behov, du måtte have for det enkelte malerarbejde – uanset opgavens størrelse. Vi har gennem årene struktureret vores virksomhed, så vi kan tilbyde dig en pris i den lavere ende, da du ikke betaler for de omkostninger, større virksomheder kræver for at komme igang. Du betaler derimod kun for det aktuelle maler arbejde der laves, hvilket også afspejles i vores prisstærke maler tilbud.


Brug for en billig maler? Så kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på malerarbejde
| Tel: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk |


Maling af lejlighed

Hvis du skal bruge en maler til din lejlighed i forbindelse med indflytning eller udflytning i Roskilde eller på Sjælland, kan vi hos Veggerbyg hjælpe dig med en effektiv, billig og professionel løsning.

Vi kan tilbyde at male alle husets rum og værelser. Vi tilbyder at male lofter, vægge, døre, karme, lister, skabe og låger. Vi hjælper med at spartle huller og fjerne eller opsætte tapet. Du kan forvente at få en fast pris, som vi overholder fra start til slut. Vi sætter en ære i vores håndværk og arbejde, hvorfor vi først afslutter opgaven, når du er tilfreds med resultat. Vi overholder vores tidslinje for opgaven, så du kan have ro i maven.

Malerarbejde udført til perfektion

Når du skal have malet din bolig indvendigt, kan det være en fordel at vælge en maler, der er specialiseret i indendørs maling.

Vi har gennem mange år malet forskellige huse, lejligheder og ejendomme, hvorfor vi kalder os specialister inden for netop dette område. Vores professionelle malere er perfektionister, hvorfor du kun kan forvente, at opgaven bliver udført til perfektion i alle aspekter. Vi kan tilbyde dig et resultat, der er tydeligt og elegant, uanset hvilken størrelse eller stand din bolig måtte være i. Da vi bruger maling af meget høj kvalitet, vil du kunne forvente, at det holder i mange år og er beregnet til det miljø og klima, der er at finde i din bolig.


Malerarbejde af professionel maler? Kontakt os idag

| Tel: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk |


Professionel maler til erhverv

Hvis du ønsker at få piftet dit kontor eller domicil op, kan vi hos Veggerbyg tilbyde dig en professionel løsning, der både er holdbar, prisbillig, og hvor vi yder 110 % tilfredshedsgaranti for vores arbejde.

Vi hjælper i dag virksomheder med både mindre og større renoveringsopgaver, hvorfor vi har en bred erfaring at kunne byde ind med til valg af maling, farver og løsningsmuligheder. Vi tror på, at der kan være mange fordele og besparelser i at vælge en maler, der er specialiseret. Du har dermed garanti for det udførte arbejde og kan forvente et resultat, der holder i mange år frem.

Hvis du derfor er en virksomhed, som befinder sig i Roskilde eller på Sjælland, så tøv endelig ikke med at give os et kald – det koster ikke noget at spørge.

Malerarbejde af Veggerbyg

Hos Veggerbyg kan vi klare ethvert malerarbejde, uanset om det er til private eller erhverv.

Vi tilbyder professionel og ærlig rådgivning, hvor du vil opleve, at vores priser er blandt landets mest attraktive. Når du kontakter os for et uforpligtende tilbud for en maleropgave, giver vi dig en grundig rådgivning, service og professionel behandling.
Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og idéer kombineret med vores erfaring og faglighed, hvor vi strikker en løsning sammen, som giver mening i forhold til dit budget og ønsker for opgaven.

Du er velkommen til at kontakte os til et uforpligtende tilbud eller et gratis møde, hvor vi kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller direkte pr. mail mail@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os idag

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?