Lad os hjælpe med maskine arbejdet

Kontakt os her

Maskinfører der professionelt håndterer din opgave

Maskinfører, der klarer alle opgaver fra nedrivning af en gammel carport eller have og til udvidelse af din ejendom. Maskinførerne hos Veggerbyg hjælper med det professionelle nedrivningsarbejde.

Oftest kan de fleste godt selv klare noget af nedrivningsarbejdet. Vi har bare lidt bedre og mere effektivt udstyr/maskiner, som gør arbejdet nemmere og hurtigere. Dertil hjælper vi også med at fjernet alt affaldet, som kan være tidskrævende og omstændigt.
Vi har gennem mange år klaret forskellige nedrivnings/nedbrydningsopgaver, hvor vi endnu ikke har mødt en opgave vi ikke har kunne klare – både store som små. Vi hjælper både private og virksomheder omkring Roskilde og det meste af Sjælland.


Maskinfører til en af landets mest attraktive priser!

Telefon: 4747 4000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Maskinfører der klare jobbet nemt og sikkert

Såfremt du har et større projekt, som skal rives ned, er det vigtigt at opsøge en professionel samarbejdspartner. Du kan ende med at gøre skade på dig selv eller på ejendommen, da forholdene kan være uvisse, hvis man ikke kender til konstruktionen af ejendommen.

Vi er trænet og uddannet i netop opgaver som disse og ved præcis, hvordan vi løser opgaven mest effektivt og hurtigt med de rette maskiner, værktøj og erfarne fagfolk. På denne måde kan du hurtigt kan komme i gang med at få bygget den nye tilbygning eller ombygning af boligen, garagen eller virksomhedsdomicilen. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller vores service, og du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med arbejdet.

Maskinfører med et øje på miljøet!

For os handler det ikke bare om at løse opgaven, men at løse den til perfektion. Dette gælder også, når det kommer til de miljømæssige reglementer. Under et nedrivningsprojekt sørger vi derfor nøje for at kontrollere arbejdet samt i sidste ende at bortskaffe alt affaldet fra ethvert udført arbejde. Vi sørger samtidig for at knuse alt byggeaffaldet under selve nedbrydnings- og nedrivningsarbejdet, for at det kan genanvendes så vidt som muligt.

Søger du en maskinfører?

Kontakt os endelig hvis du overvejer en nedrivning af carport, tilbygning, anneks eller et andet projekt.
Vi tilbyder gratis og professionel rådgivning og vil tage dig i hånden gennem hele processen. Naturligvis tilbyder vi effektive løsninger til et af landets mest attraktive priser.
Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud eller, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave – det koster ikke noget.
Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller direkte pr. mail mail@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?