Lad os hjælpe dig, med dit nye murer projekt

Kontakt os her

Moderne køkken med de nyeste funktioner?

– Veggerbyg er din pålidelige partner i processen

Køkkenet er oftest det rum, som vi i dag benytter som samlingspunkt for familien. Flere og flere er begyndt at indrette og foretrække et køkken-alrum, hvor man kan tage del i flere aktiviteter på én gang og i fællesskab.

Det er her maden bliver lavet, børnene laver lektier, du nyder et glas vin med din partner, eller du brygger morgendagens kop kaffe. Køkkenet er derfor også et rum, som udover at være en god investering kan ende med at give dig lidt ekstra livskvalitet i hjemmet.


Tilbud på køkken – Kontakt os i dag

Telefon: +45 47 47 4000 – Mail: info@veggerbyg.dk


Ubegrænsede muligheder til dit køkken

Hvis du har et køkken, som trænger til en kærlig hånd eller en større renovering, kan det være lige så økonomisk fordelagtigt at skifte til et nyt køkken.

Det kan sagtens koste det samme, hvor du samtidig med et nyt køkken kan sætte præg på hver en detalje.
Der findes i dag et hav af designmuligheder, hvor det kun er din fantasi og dit budget, som sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Hos Veggerbyg har vi allieret os med de førende køkkenproducenter i Danmark og Norden, og vi kan derfor tilbyde dig de bedste produkter på markedet til den bedste pris. Vi tilbyder dig gratis, ærlig og professionel rådgivning, hvor dine idéer, ønsker og behov er i centrum, for den dialog vi har sammen.

Der arbejdes ud fra dine drømme og det ønskede budget. Hos Veggerbyg gør vi en dyd af grundigheden i vores arbejde. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser.

Hvis du selv har været på jagt efter et nyt køkken, og du blot ønsker professionel assistance af dygtige og erfarne håndværkere, så kan Veggerbyg også være behjælpelige med det.


 Moderne køkken til en god pris får du hos Veggerbyg

Telefon: +45 47 47 4000 – Mail: info@veggerbyg.dk


Hvad koster et nyt køkken?

Der findes i dag uanede muligheder for, hvordan du kan sammensætte og designe dit køkken. Derfor vil den endelige pris naturligvis være afhængig af flere væsentlige faktorer. Blandt andet hvilke elementer dit køkken skal indeholde, hvad du ønsker af materialevalg og meget mere.

Hvis du står og har drømme om at få lavet et nyt køkken, står vi klar til at rådgive dig og hjælpe dig gennem hele processen. Vi er grundige og opmærksomme på at få stillet dig de relevante spørgsmål samt servicere dig med at skaffe de nødvendige materialer og designs, som det kræver for at løse opgaven. Vi rådgiver dig også grundigt i forhold til materialevalg. Vi hjælper dig gennem hele processen – helt indtil det færdige projekt, som du bliver tilfreds med. Vi lever af tilfredse kunder, og vi yder derfor den ekstra indsats, som det kræver, for at du bliver glad for dit projekt, og du har ro i maven under hele forløbet.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud eller møde, hvor vi gerne kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave, som du har overvejet eller drømmer om – det koster ikke noget.

Vi kan kontaktes på tlf. +45 47 47 4000 eller direkte pr. mail info@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?