Lad os hjælpe dig, med dit nye murer projekt

Kontakt os her

Murer arbejde med fokus på kvalitet til en fair pris

Murer arbejde i høj kvalitet til aftalte tid

Hos Veggerbyg har vi fokus på at være de bedste til at matche pris, kvalitet og leveringsgaranti som din lokale murer i Roskilde. Vi holder selv til i Roskilde, hvor vi har haft en finger i spil i de fleste byggeprojekter rundt i byen.

Vi opererer både lokalt i Roskilde og store dele af Sjælland. Hos Veggerbyg vil du opleve at blive mødt af en erfaren murermester, som værner om sit håndværk, hvorfor der også bliver stillet høje standarder for alt vores arbejde. Vi er medlem af Byg Garanti, som er din sikkerhed og garanti for, at vores arbejde er udført til perfektion. Det betyder samtidig, at du er dækket ind, hvis du skulle opleve fejl, mangler eller sjusk helt op til 100.000 kr. inklusiv moms.

Du kan forvente, at vi er en pålidelig samarbejdspartner, som tager opgaven meget alvorlig uanset størrelse. Vi kan blandt hjælpe med følgende murerarbejde:

  • Nyt badeværelse
  • Renovering af badeværelse
  • Nyt køkken
  • Forsikringsskader
  • Facaderenovering
  • Klinker
  • Anden renovering og byggeri

Søger du en murer? Så kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på murer arbejde
| Tel: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk |


Murermester kan give svar på mere unikke opgaver

Har du en forespørgsel på en særlig specifik eller kompliceret opgave, kan du tale med en af vores murermestre kombineret med en tømrermester for at se på dine byggemuligheder.

Vi har sammensat et passioneret og fagligt stærkt hold af håndværkere, der værner om deres håndværk. Vi tager gerne en uforpligtende dialog omkring dine ønsker og idéer til den enkelte opgave for at se på dine løsningsmuligheder. Der har endnu ikke været en opgave, vi ikke har kunne klare til en fair pris, og som i dag ikke står stabilt hos vores kunder.

Et godt kundeforhold er vigtigt

Vi tror på, at man gennem ærlig og sund dialog skaber vi et godt kundeforhold. For os er det kundens ønsker og drømme der er i centrum. Derfor sætter vi den nødvendige tid og ressource af til at sætte os i kundens sted og behov. Vi laver en grundig gennemgang, af de muligheder der ligger for projektet, tidsestimering og det nødvendige budget. Vi kigger hele tiden på at finde den smarteste, billigste og mest holdbare løsning for dig, så du er garanteret en holdbar løsning i mange år frem.


Kontakt os på:
| Tel: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk |


Tilbud på murer arbejde

Hos Veggerbyg sætter vi en ære i det udførte arbejde. Vi sikrer os altid, at arbejdet er udført professionelt, grundigt og ikke mindst at vi overholder den aftalte pris og tid. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke fra opgaven, før vi har sikret, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Det er helt gratis at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål, eller hvis du gerne vil have inspiration ift. dine bygge- eller renoveringsmuligheder. Vi kan enten besvare dine spørgsmål pr. telefon, mail eller aftale et direkte møde, hvor vi kommer ud og kigger på din bolig. Vi tager naturligvis højde for husets personlighed og karakter, så det kommer til at passe med den nuværende stil. Vi sammensætter et par løsningsforslag til dig, som tager højde for dine ønsker og drømme kombineret med vores faglighed og erfaring til et af landets mest attraktive priser.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog og et evt. tilbud på murerarbejde i forbindelse med din bolig.


Veggerbyg er en paraply af flere afdelinger. Vi har også erfaren Tømrermester og Maskinfører tilknyttet, samt professionel Nedrivningsfirma. Vi udfører derudover Betonarbejde og Brolægning hos Byggefirmaet Veggerbyg. Få inspiration til din flisebelagte indkørsel her.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?