Lad os hjælpe dig, med dit nye entreprenør projekt

Kontakt os her

Nedrivningsfirma med stor ekspertise
udfører ”The dirty work” for dig

Nedrivningsfirmaet Veggerbyg gør nedrivning af hus, nedrivning af bygning eller gammel carport nemt og effektivt.
Vi er et professionelt nedrivningsfirma, der står klar til at varetage dit nedrivningsarbejde.

Ofte kan de fleste godt klare mindre nedrivning eller dele af nedrivningen selv.
Spørgsmålet er bare, om det er værd selv at give sig i kast med dette, for at spare nogen tusinde kroner. Vi har bedre og mere effektivt udstyr/maskiner, som kan gøre arbejdet nemmere og hurtigere. Dertil hjælper vi også med at fjernet alt affaldet, som kan være tidskrævende og omstændigt.

Nedrivningsfirmaet Veggerbyg klarer alle slags nedrivningsopgaver

Vi har gennem mange år klaret forskellige nedrivnings- og nedbrydningsopgaver, der er endnu ikke en opgave stor som lille, vi ikke har kunne klare. Vi er et nedriver firma, der hjælper både private og virksomheder omkring Roskilde og det meste af Sjælland.


KONTAKT NEDRIVNINGSFIRMAET VEGGERBYG :
Tlf. 47 47 4000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Hvad koster nedrivning af hus spørger du måske?

Prisen på nedrivning af hus, nedrivning af sommerhus og andre opgaver kommer selvfølgelig an på flere forskellige ting, men du kan kontakte os i dag, og få et uforpligtende tilbud eller møde om, hvordan vi løser opgaven mest effektivt og budgetvenligt. Vi tager udgangspunkt i at løse nedrivningsopgaven med mindst besvær for dig samt til et af landets mest attraktive priser. Vi er hos Veggerbyg til at tale med, så vi sammen finder en løsning, der giver mening for dig. Kontakt os endelig, hvis du overvejer en nedrivning af carport, tilbygning, anneks eller et andet projekt. Vi tilbyder gratis professionel rådgivning og vil tage dig i hånden gennem hele processen. Naturligvis tilbyder vi effektive løsninger til et af landets mest attraktive priser.

Veggerbyg – Din professionelle samarbejdspartner i nedrivningen

Vi klarer nedrivningsarbejdet nemt og sikkert.
Såfremt du har et større projekt, som skal rives ned er det vigtigt at opsøge en professionel samarbejdspartner.
Du kan ende med at gøre skade på dig selv eller på ejendommen, da forholdene kan være uvisse, hvis man ikke kender til konstruktionen af ejendommen.

Vi er trænet og uddannet i netop opgaver som dette, og ved præcis, hvordan vi løser opgaven mest effektivt og hurtigt med de rette maskiner, værktøj og erfarne fagfolk. På denne måde kan du hurtigt kan komme i gang med at få bygget den nye tilbygning eller ombygning af boligen, garagen eller virksomhedsdomicilen.
Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller vores service, og du vil derfor ikke opleve noget ubehagelige overraskelser i forbindelse med arbejdet.


LAD VEGGERBYG KLARE DET HÅRDE ARBEJDE. 
Ring eller skriv allerede i dag for at få et tilbud. 
Tlf. 47 47 4000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Nedrivningsfirma med øje for perfektion og miljømæssige reglementer

Vi tager miljømæssige hensyn i forbindelse med nedrivningen.
Vi er grundige og omhyggelige med vores nedrivningsarbejde. For os handler det ikke bare om at løse opgaven, men at løse den til perfektion. Dette gælder også, når det kommer til de miljømæssige reglementer. Derfor under et nedrivningsprojekt sørger vi nøje for at kontrollere arbejdet samt i sidste ende at bortskaffe alt affaldet fra ethvert udført arbejde. Vi sørger samtidigt for at knuse alt byggeaffaldet under selve nedbrydnings- og nedrivningsarbejdet, for at det kan genanvendes så vidt som muligt.


KONTAKT OS IDAG FOR GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD
Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud eller, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave – det koster ikke noget.  Vi kan kontaktes på Telefon: 47 47 4000 – Mail: mail@veggerbyg.dk.
Vi besvarer din henvendelse indenfor 24 timer.


Veggerbyg er en paraply af flere afdelinger. Vi har også erfaren Tømrermester og Maskinfører tilknyttet, samt professionel Anlægsgartner og Havemand. Vi udfører derudover Betonarbejde og Brolægning hos Byggefirmaet Veggerbyg. Læs mere om nedrivning her og om bortskaffelse af byggeaffald i Roskilde.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?