Lad os hjælpe dig, med dit nye have og anlægs projekt

Kontakt os her

Ny græsplæne uden mos og bare pletter

-Et vigtigt element i din perfekte have

De fleste husejere kan i dag sagtens selv lægge en græsplæne, men øvelse gør mester, og vi mener derfor, at med flere års erfaring har vores gartnere en mere effektiv metode, for at skabe det flotteste resultat for din nye græsplæne.

Vi har landets mest grundige gartner, som sætter en stor ære i at udføre alle opgaver til perfektion – store som små.
Vi hjælper både private husejere, virksomheder, offentlige kommuner, institutioner eller boligforeninger med anlægning af græsarealer.
Hos Veggerbyg tilbyder vi professionel anlægning af græsplæne i form af enten såning af græs eller anlægning af rullegræs. For at kunne opnå det optimale resultat kræver det, at der er de optimale vejrforhold. Derfor lægger vi typisk græs fra midt april til og med oktober måned. Det er vigtigt at jorden er porøs eller fugtig, så nedsivningen af vand er bedre tilgængelig. Disse ting er svære, når jorden er kold og hård, som den typisk er i de kolde vintermånede


Hvad er prisen på anlægning af en græsplæne?

Det kan du få at vide, ved at ringe eller skrive til os, så laver vi et tilbud og gør dine drømme til virkelighed!
Tlf. 47 47 4000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Etablering af græsplæne

Vi mener, at forarbejdet ved etablering af nyt græs til din græsplæne er noget af det vigtigste.

Jorden, som græsset skal sås på eller rulles henover skal være helt plan, hvilket kræver at jorden løsnes, rives og gøres jævn. På denne måde sikrer vi, at jorden er helt plan og fri for sten, ujævnheder eller planterødder, som påvirker det endelige resultat. Hos Veggerbyg gør vi en dyd ud af at levere et perfekt stykke håndværk, og vi går derfor meget op i, at forarbejdet er udført grundigt og til perfektion. Vi har erfaret, at forarbejdet kræver en god del tålmodighed for at kunne opnå det helt perfekte resultat.

Såning af græsplæne

Græsuniverset er stort, særligt hvis man går op i den mindste detalje. Der findes nemlig forskellige græsfrø, som hver egner sig bedst til forskellige havemiljøer.

Der er nogle græsfrø, som man typisk anvender til brug på golfbaner, hvor græsset skal være helt tæt, fint og let at holde grøn i farven. Der er andre græsfrø, som egner sig bedst til fodboldbaner, hvor man ved, at græsset og jorden bliver hårdere behandlet af fodboldspillerne under både kamp og træning.
Når der er taget hensyn til, hvad græsarealet typisk vil blive brugt til, skal der tages hensyn til de aktuelle vejrforhold, som også har noget at sige. Der er nemlig græsfrø, som vokser bedst under skyggeforhold, hvor andre har det bedst under lave temperaturer.
Vi har den nødvendige faglighed, ekspertise samt adgang til et bredt udvalg af kvalitets-græsfrø, som tilsammen vil give dig den bedste og mest optimale oplevelse af din nye græsplæne.

Rullegræs er en hurtig løsning

Vi hjælper også med at så græsset efter at have forarbejdet jorden. De fleste i dag vælger dog, at få lagt færdiglavet rullegræs.

Dette rullegræs består af græstørv, som vi ruller ud på den forarbejdede jord. På denne måde skal du ikke gå og vente på at græsset vokser, da der allerede er græs på, når rullegræsset er lagt. Du har dermed en færdig løsning, som blot skal vedligeholdes, som en almindelig græsplæne.
For at skabe den bedste harmoni mellem den forarbejdede jord og rullegræsset vil det være bedst at vande rullegræsset hyppigere end normalt i starten, så rødderne fra rullegræsset kan få fat i den eksisterende jord. Det er ligeledes også en fordel at undgå at betræde græsset i denne periode.


Søger du prisen på rullegræs eller anden løsning -Kontakt os UFORPLIGTENDE idag

Telefon: 47474000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk


VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?