Lad os hjælpe dig, med dit nye tømrer projekt

Kontakt os her

Nyt gulv giver nyt liv i dit hjem eller din arbejdsplads

Hos Veggerbyg er vi specialister i gulve, hvor vi udfører alle former for opgaver i forhold til gulvbelægning – dette gælder uanset om du vil have helt nyt gulv, eller om det gamle gulv skal renoveres.

Vi benytter de nyeste og mest effektive metoder og materialer, hvor vi hjælper både private husstande, virksomheder og offentlige institutioner.
Som gulvservice tilbyder vi at lægge trægulv, laminat, vinyl, linoleum samt gulvtæpper. Såfremt at dit nuværende gulv skal behandles, tilbyder vi gulvafslibning, gulvafhøvling af alle former for gulvtyper i træ. Det gælder også køkkenborde, trapper eller andet træværk i huset.


Pris på nyt gulv afhænger af flere faktorer

Kontakt os allerede idag, og få et tilbud på nyt gulv
Telefon: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Nyt trægulv eller laminatgulv er to populære løsninger

Det er næsten kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvilke mønstre, farver eller type af gulv du ønsker i din bolig.
Med årene har vi udført en del forskellige løsninger for både private og virksomheder, hvor vi gerne viser og deler ud af vores erfaringer og viden, så du kan blive inspireret og måske blive klogere på, hvad der passer bedst ind i din stil.

Hvilken gulvtype skal du vælge?

Der er i dag et hav af muligheder, hvis du skal have lagt nyt gulv.
I blandt nogle af dine muligheder har vi: 

– Parketgulv
– laminatgulv
– trægulv
– plankegulv
– vinylgulv
– epoxy gulv
– korkgulv
– linoleumsgulv

Trægulv

Trægulv er en af de mest populære løsninger, da det har et naturligt udtryk, som passer ind i de fleste moderne husstande. For mange forbindes trægulv med høj kvalitet, og kan give både et glansfuldt og varmt udtryk til hjemmets indretning.

Laminatgulv

Laminatgulv er et af de mest slidstærke og holdbare løsninger. Det er oftest også en billigere løsning end trægulve. Der findes en række forskellige designs, som ligner de forskellige trægulve, som er på markedet. På denne måde ligner det, at du har trægulv, men dit gulv er bare mere slidstærkt.

Vinyl og linoleumsgulve

Vinyl og linoleumsgulveer både praktisk i forhold til, hvis der spildes og med hensyn til rengøring. Det er også et af de mest behagelige underlag at gå på. Monteringen er forholdsvis enkel og let, hvor der i dag også findes varianter, som kan klikkes på.


Hvad koster det at få lagt gulv?

Få svaret og anden rådgivning kontakte os allerede idag, og få et tilbud på nyt gulv
Telefon: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk Gulvslibning og 
Gulvafhøvling – Hvad er forskellen?

Hvis dit gulv ikke er helt plant, eller har en del år på bagen, som er plaget af gammel gulvbehandling, kan det være nødvendigt at lave en gulvafhøvling. Ved en gulvafhøvling fjernes 1-3 millimeter af gulvets overflade. Hvis det derimod er gulvafslibning er det kun mellem 0,2-1 millimeter af overfladen, som bliver behandlet. Typisk foretages en gulvafslibning efter en gulvafhøvling, da gulvet efter behandlingen vil have en ru overflade.

Hvad koster en gulvafslibning eller en gulvafhøvling?

Det kan være en jungle at finde den rette fagmand, når du skal have behandlet eller lagt nyt gulv. Hos Veggerbyg går vi meget op i at give dig en ærlig og professionel vejledning for opgaven. Vi sætter en stor ære i vores håndværk, og afslutter først opgaven, når du som kunde er tilfreds med det endelige resultat.

Uanset om du overvejer at få lagt nyt gulv eller renoveret det gamle, så kontakt os for et uforpligtende møde eller tilbud på en samlet løsning. Vi tager udgangspunkt i at løse dit drømmeprojekt med mindst mulig besvær for dig samt til et af landets mest attraktive priser. Vi er hos Veggerbyg til at tale med. Derfor finder vi sammen finder en løsning, der giver mening for dig.

Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk. Vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?