Lad os hjælpe dig, med dit nye tømrer projekt

Kontakt os her

Nyt Køkken – Til nogle af landets mest attraktive priser?

Vi har et tæt samarbejde med de førende køkkenfirmaer, hvor vi kan tilbyde et nyt køkken til nogle af landets mest attraktive priser.
Vi er kendt for at lave en hurtig og effektiv projektstyring, hvilket betyder, vi kan holde os indenfor den aftalte tid.

Det vil sige, at udover at vi kan tilbyde en mere attraktiv pris, så hjælper vi også med at koordinere leveringen af de forskellige køkkenelementer, så det passer med den aftalte tidsplan i forhold til etableringen af dit nye køkken. Du får dermed en ALL-INCLUSIVE løsning hos Veggerbyg.
Går du og overvejer at få bygget et nyt køkken eller renoveret dit gamle køkken, så har du uanede muligheder hos Veggerbyg, for at få indfriet dine drømme og ønsker. Vi tager udgangspunkt i dine krav og idéer til, hvordan dit ideelle drømmekøkken skal se ud. Vi kombinerer det naturligvis med vores erfaring og faglighed, for at ramme det så præcist som muligt. En stor del af processen er at gøre de rette overvejelser, for at få opnå en løsning, som både er holdbar i lang tid, men som også er noget, der vil passe ind i husets stil og karakter.


Tilbud på køkken kan vi give dig, når vi kender dine ønsker
| Fortæl os om dem og få et tilbud |

Telefon: 47 47 4000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Nyt køkken i høj kvalitet kræver forberedelse

– Kontakt os derfor tidligt i processen, så i kommer igang på det rigtige ben

Vi mener, at det er en stor fordel, at kontakte os allerede tidligt i dine overvejelser. Vi har gennem årene bygget og renoveret rigtig mange køkkener for private husstande på det meste af Sjælland i alle mulige farver og typer, som vi meget gerne gerne vil vise og dele med dig. På denne måde har du allerede tidligt i forløbet mulighed, for at danne et indtryk af, hvordan dit nye drømmekøkken kan komme til at se ud eller i hvert fald blive inspireret.

Et køkken er mere end bare skuffer og skabe.

Et køkken kan for nogle bare være praktisk, hvor du opbevarer din service og laver mad i den travle hverdag. I dag oplever vi at køkkenet bliver stedet, hvor familien samles. Det kan være at børnene laver lektier, mens der bliver lavet mad, eller det er i køkkenet, man får talt om dagligdagen, mens der hygges over maden. Det er også i køkkenet, hvor der bliver lavet fælles aktiviteter, som f.eks. at bage boller, kage eller lave mad i fællesskab over et godt glas rødvin eller saftevand, hvis det er med børnene.
Derfor er et køkkenet mere end bare skuffer, skabe og bordplader. Lad os sammen tage en dialog, hvor vi kan aktivere dit køkken til at blive et samlingspunkt for familien. Med et samarbejde med Veggerbyg kan du placere komfuret, opvasken og samle dit køkken, ligesom du ønsker det. Lad kun fantasien og budgettet sætte grænser for, hvordan du kan sammensætte dit køkken med både elementer og farver.


Hvad koster et nyt køkken?

Uanset om du overvejer at bygge et nyt køkken eller renovere dit gamle køkken, så kontakt os for et uforpligtende møde eller tilbud på en samlet løsning. I nogle tilfælde kan det bedre svare sig, at få lavet et helt nyt køkken, end at renovere det gamle. Dette skyldes, at vi har et tæt samarbejde med de førende køkkenfirmaer, og dermed kan fremlægge nogle attraktive løsninger for dig.

Vi tager udgangspunkt i at løse dit køkkenprojekt med mindst muligt besvær for dig samt til
et af landets mest attraktive priser. Vi er hos Veggerbyg til at tale med, så vi derfor sammen finder en løsning, der giver mening for dig. Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk. Vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?