Lad os hjælpe dig, med dit nye tømrer projekt

Kontakt os her

Taglægning eller renovering

Nyt tag eller tagrenovering er prikken over huset

Hos Veggerbyg hjælper vi med tagrenovering af alle typer tag eller udskifter til helt nyt tag.
Tagrenovering øger i de fleste tilfælde værdien på din bolig.

Har du derfor en ældre bolig, hvor taget er medtaget eller slidt efter en del år på bagen, er det ofte godt givet ud for huset værdi og helhedsudtryk, at få investeret i en tagrenovering. Udover at du får et solidt tag, som igen er tæt og holder bedre på varmen, vil du også få et flot “finish” på husets helhed.
Der findes forskellige tagsten og renoveringsmuligheder, så det er kun din egen fantasi eller budget, som sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Ved en tagrenovering hos Veggerbyg vil du opleve, at vi yder den ekstra indsats, for at vores håndværk er udført til perfektion. Vi lever af tilfredse kunder, og sætter samtidig en ære i vores arbejde, så det både skal holde i mange år, og at vi først er færdige, når du er tilfreds med det færdige resultat


Hvad koster et nyt tag med spær?

Det kommer blandt andet an på hvilken type tag du skal have renoveret, skriv til os, så kan vi give dig et tilbud på nyt tag.
Telefon: 47474000 – Mail mail@veggerbyg.dk


Renovering af tag – Vi klarer alle opgaver med stor ekspertise

Vi har endnu ikke oplevet, at få tildelt en renoveringsopgave, som vi ikke har kunne løse, uden at vores kunde er blevet tilfreds.

Der findes forskellige typer af tagsten og deraf forskellige muligheder i forhold til farve og design. Vi hjælper derfor med faglig professionel rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og idéer til, hvordan du forestiller dig at dit tag skal se ud. Vi arbejder blandt andet med renovering af følgende tagtyper:

  • Paptage

  • Betontage

  • Tegltage

  • Glaseret tegl

  • Decratag

  • Eternittag

  • Skifertag

  • Meget mere.


Tagrenovering hos Veggerbyg forlænger tagets levetid

Udover at du får et bedre indeklima forlænger du tagets levetid med op til 20 år ved at foretage en tagrenovering hos Veggerbyg.
Tagrenoveringen kan bl.a. foregå ved en rensning, maling, algebehandling eller en reparation, som skal udbedres.

Vi starter som udgangspunkt i samråd med dig med at lave en total gennemgang af dit tag, for at se om der skulle være nogle ujævnheder, utætheder eller skader i taget, som let kan repareres eller udbedres. Dermed har du også mulighed for både at se og danne et overblik over dit tags præcise tilstand.


“Nyt tag pris” – Spørger du?

Prisen på et nyt tag svinger meget, men lad os give dig et tilbud på nyt tag eller tagrenovering.
Ring eller Skriv på: Telefon: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Nyt tag over hoved til den aftalte tid og pris

Hos Veggerbyg sætter vi en ære i det udførte arbejde, hvor vi sikrer os, at arbejdet er udført professionelt, grundigt og ikke mindst overholder vi den aftalte pris og tid. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke fra opgaven før vi har sikret, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Det er helt gratis, at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål eller, hvis du gerne vil have inspiration for dine renoveringsmuligheder for dit tag. Vi kan enten besvare dine spørgsmål pr. telefon, mail eller direkte aftale et møde, hvor vi kommer ud og kigger på taget på dit hus. Vi tager naturligvis højde for husets personlighed og karakter, så det kommer til at passe med den nuværende stil. Vi strikker et par løsningsforslag sammen til dig, som tager højde for dine ønsker og drømme kombineret med vores faglighed og erfaring til et af landets mest attraktive priser

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog og evt. tilbud, for taglægning eller renovering af taget på dit hus. Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse indenfor de næste 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?