Bliv helt fri for bakterier og vira med en tågekanon

Kontakt os her

Desinfektion

Vil du være fri for bakterier, vira og snavs på din arbejdsplads? Det kan være svært at holde ens kontor, lagerhal og butik helt fri for mindre bakterier og vira, hvis det er et sted med mange forskellige mennesker hver dag. Det kan især være svært, hvis det er områder, hvor der er meget trafik med mennesker, der enten kommer ind og ud af rummet.

Nogle af de steder, hvor der vil være størst mulighed for at blive smittet af bakterier og vira fra andre mennesker er i fitnesscentre. Her er der hver dag mange mennesker, der bruger de forskellige maskiner og træningsudstyr, hvor man ofte kommer til at svede. Hvis ikke træningsmaskinerne eller udstyret bliver sprittet af, og rengjort før og efter de bliver brugt, vil der være bakterier at finde derpå. Det gælder også i institutioner, som børnehaver og skoler, hvor der er mange børn, der enten kan være småsyge i forvejen, eller som ikke er 100 % opmærksomme på deres hygiejne, når de skal på toilet.

Bliv helt fri for bakterier og vira med en tågekanon

Nu har du muligheden for at blive helt fri for bakterier og vira, som kan være de primære årsager til at smitte dine kollegaer, gæster, kunder eller børn. Ved at anvende et tågeanlæg, kan du være sikker på, at alle bakterier og vira bliver fjernet øjeblikkeligt. Det er en sikker og enkel måde at gøre din arbejdsplads sikker og helt ren, så ingen bliver smittet af andres sygdomme.

Selvom det måske lyder som et større indgreb med et tågehorn, kan du være helt rolig. Det er en effektiv metode, der er gennemtestet og bliver anvendt flere steder rundt i hele landet og verden. Det desinfektionsmiddel vi anvender i tågehornet, er helt ufarligt for både mennesker og dyr.

Det foregår sådan, at tågehornet udsender et meget fint lag af desinfektionsmiddel på møbler, gulve, håndtag og overflader, så uønskede bakterier fjernes.

Hvilke steder kan det være ideelt at få udført desinfektion?

Vi hjælper i dag mange virksomheder med at blive helt fri for sygdomme, ved blandt andet at gøre rent og udføre en desinfektion løbende. Her oplever vi særligt en positiv effekt hos skoler, institutioner, sportshaller, motionscentre og i restaurationsbranchen. Særligt i disse områder er det vigtigt, at der er et sundt og godt miljø, da det kan have stor betydning, hvis dårlige hygiejneforhold først udvikler sig.

I fødevarebranchen er der løbende kontrol, hvorfor det er vigtigt, at der er et helt rent, og man har fokus på hygiejne. Her hjælper vi både produktionsvirksomheder, fabrikker, caféer, restauranter og storkøkkener med at blive helt fri for bakterier, vira og andet skidt.

Inden for landbrug, er det også noget, man benytter sig af, da det er vigtigt, at dyrene lever under sunde og gode forhold. Det vil i sidste ende blive dyrt for landmanden, hvis dyrene går hen og bliver syge, hvorfor det er effektivt at få desinficeret områder, som dyrene opholder sig i.

 

Ønsker du at bestille en desinfektion?

Har du spørgsmål til vores tågehorn, eller hvordan vi vil udføre en desinfektion af dine omgivelser? Så kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Her har vi sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning. Vi bestræber os på at kunne skræddersy en løsning, der passer til jeres dagligdag og behov. Her afhænger prisen naturligvis af, hvor stort et areal der skal desinficeres, og hvor ofte I ønsker, at det skal foregå. Vi garanterer dog en konkurrencedygtig pris, og en effekt du vil kunne se og mærke.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller et gratis møde, hvor vi kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller direkte pr. mail mail@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.


Veggerbyg er en paraply af flere afdelinger. Vi har også erfaren Tømrermester og Maskinfører tilknyttet, samt professionel Nedrivningsfirma. Vi udfører derudover Betonarbejde og Brolægning hos Byggefirmaet Veggerbyg. Få inspiration til Drømmehaven her eller læs mere her.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?