Lad os hjælpe dig, med dit nye desinfektionsprojekt

Kontakt os her

Erhvervsrengøring

Hos Veggerbyg tilbyder vi professionel rengøringsservice for både mindre og større virksomheder. Vi vægter kvalitet, tillid og pålidelighed højt, når vi løser den enkelte opgave. Hos os er der ikke en opgave, der er for lille eller for stor. Vi kan tilbyde at hjælpe med gentagende aftale eller enkeltstående rengøringsopgaver.

 

Derfor skal du vælge erhvervsrengøring

Som virksomhed bør du naturligvis overveje, om det kan betale sig at hyre professionel rengøringsservice. Flere undersøgelser viser, at et godt indeklima på arbejdspladsen har stor indflydelse på medarbejders sygedage og effektivitet. Det er derfor vigtigt, at der er rent og pænt i virksomheden, så medarbejderne ikke kan blive syge af dette. I sidste ende kan det også påvirke deres produktivitet, da et dårligt indeklima let kan give hovedpine.

Særligt, hvis du har en butik eller et kontor, er det vigtigt, at der er pænt og rent. Det gælder både i forhold til dine medarbejdere, men også det indtryk gæster og kunder får, når de kommer ind i virksomheden. Det efterlader et professionelt indtryk, når virksomheden er blevet rengjort.

Støvallergi og tung luft kan medføre et ringere indeklima på arbejdspladsen. Her vil en grundig rengøring løbende kunne rense luften og arbejdsmiljøet, så du giver dit personale og kunder et sundt miljø at arbejde i. Ved at få gjort rent løbende undgår du smitte af influenza og andre virusser, der kan sidde på dørhåndtag, toilettet og andre steder i virksomheden. I sidste ende er det en opvejning af, hvad en sygedag koster virksomheden frem for at hyre et professionelt firma til rengøring.

 

Hvad er prisen for erhvervsrengøring?

Prisen for at få udført rengøring i virksomheden afhænger af den enkelte opgave. Vi tilbyder erhvervsrengøring i butikker, på kontoret, på fabrikker og i lagerhaller. Det kommer derfor an på størrelsen af det areal, der skal rengøres. Herudover kommer den endelige pris til at afhænge af, hvor hyppigt du ønsker, at der bliver gjort rent i virksomheden, samt hvilke rengøringsopgaver vi skal varetage. Vi både tilbyder hovedrengøring, pudsning af vinduer, rensning af tagrender, trappevask og meget mere.

Uanset hvilken løsning du får strikket sammen, kan du forvente en skarp og konkurrencedygtig pris hos Veggerbyg, når du skal have gjort rent i din virksomhed,

Vi går ind for at give dig en gennemsigtig pris, hvor alt er indregnet. Det gælder både den tid vi bruger, de rengøringsartikler der bliver anvendt samt andet udstyr. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser, når du bruger Veggerbyg som dit foretrukne firma til erhvervsrengøring. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Få hjælp til at finde den rette løsning for din virksomhed?

Har du spørgsmål til vores rengøringsservice, eller de enkelte ydelser vi tilbyder, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Her har vi sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til en af vores forskellige ydelser. Vi bestræber os på at kunne skræddersy en løsning, der passer til jeres hverdag og behov, så I altid kan komme ud til et rent og nydeligt kontor.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller et gratis møde, hvor vi kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller direkte pr. mail info@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.


Veggerbyg er en paraply af flere afdelinger. Vi har også erfaren Tømrermester og Maskinfører tilknyttet, samt professionel Nedrivningsfirma. Vi udfører derudover Betonarbejde og Brolægning hos Byggefirmaet Veggerbyg. Få inspiration til Drømmehaven her eller læs mere her.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?