Lad os hjælpe dig, med dit nye have og anlægs projekt

Kontakt os her

Privatrengøring

I en travl hverdag kan det være svært for de fleste at finde tid og overskud til den daglige rengøring af huset. For de fleste er det en større prioritering at være sammen med sine nærmeste eller dyrke sine fritidsinteresser, end at udføre en grundig og omhyggelig rengøring af hele huset.

Nu har du mulighed for at hyre professionel rengøringsservice til at sørge for, at dit hjem står pænt og rent hver dag. Her kan vi hjælpe dig med at gøre hovedrent i hele huset og pudse husstandens vinduer. Vi anvender kun professionelt udstyr og de bedste økologiske svanemærkede rengøringsartikler i vores rengøring. Vi er yderst omhyggelige og sørger for at komme godt rundt i alle hjørner og kroge i hele boligen.

Få skræddersyet en løsning til dit behov

Når du vælger at få privat rengøringsservice, sparer du både tid og kræfter i hverdagen. Rengøringsservice vil lette din hverdag. Her kan du bruge din energi på andet, som du føler giver mere værdi. Da to opgaver aldrig er ens, kan vi imødekomme dine ønsker og behov for at få gjort rent i dit hjem. Her kan vi tage hensyn til særlige ønsker, når der skal gøres rent i badet, køkkenet, eller hvis du f.eks. ønsker at få renset dine tagrender. Vi kan hjælpe med at løse de fleste opgaver, hvorfor du endelig bare kan kontakte os uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud. Vi kan garantere dig, at du får en fair og skarp pris, som vil matche dit budget til opgaven.

Hvad koster privat rengøring?

Prisen for at få udført rengøring i private hjem afhænger af den enkelte opgave. Det kommer naturligvis an på boligens størrelse, og det areal der skal gøres rent. Prisen afhænger også af de opgaver som indgår i rengøringen. Det er alt fra hovedrengøring, vinduespudsning, vask af altan, terrasse eller badeværelse.

Uanset hvilken løsning du får strikket sammen, kan du forvente en skarp og konkurrencedygtig pris hos Veggerbyg, når du skal have gjort rent i dit hjem,

Vi går ind for at give dig en gennemskuelig pris, hvor alt er indregnet. Det gælder både den tid vi bruger, de rengøringsartikler der bliver anvendt samt andet udstyr. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser, når du bruger Veggerbyg som din foretrukne rengøringsservice i hjemmet. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder.

Få hjælp til at finde den rette løsning for din husstand

Har du spørgsmål til vores rengøringsservice eller de enkelte ydelser, vi tilbyder, kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Her har vi sammensat et serviceminded og fagligt kompetent personale, der sidder klar til at give dig en ærlig og professionel vejledning, hvis du måtte have spørgsmål til en af vores forskellige ydelser. Vi bestræber os på at kunne skræddersy en løsning, der passer til jeres hverdag og behov, så I altid kan komme hjem til et rent og nydeligt hjem.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller et gratis møde, hvor vi kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller direkte pr. mail info@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.


Veggerbyg er en paraply af flere afdelinger. Vi har også erfaren Tømrermester og Maskinfører tilknyttet, samt professionel Nedrivningsfirma. Vi udfører derudover Betonarbejde og Brolægning hos Byggefirmaet Veggerbyg. Få inspiration til Drømmehaven her eller læs mere her.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?