Lad os hjælpe dig, med dit nye murer projekt

Kontakt os her

Renovering af badeværelse eller et helt nyt badeværelse?
-Vi klarer begge opgaver!

Nyt badeværelse.

Går du og har nogle drømme eller idéer til at få bygget et helt nye badeværelse i din bolig, så har du i dag en række spændende og kreative muligheder.

I de fleste tilfælde kan det godt svare sig at bygge et helt nyt badeværelse end at begynde at renovere det gamle. Hos Veggerbyg arbejder vi tæt sammen med de førende producenter af inventar til badeværelser. Vi har indgået nogle attraktive prisaftaler, som gør at vi kan sammensætte dit drømmebadeværelset til budgetvenlige priser. Du kan forvente at få en ærlig og faglig professionel rådgivning i forhold til dine muligheder. Du kan både se de projekter, vi tidligere har lavet, eller sammensætte materialer i de kataloger og materialer vi har tilgængelige. Vi møder dig i en dialog, hvor vi tager udgangspunkt i dine idéer og ønsker, som naturligvis bliver kombineret med den ekspertise og viden vores fagfolk besidder. Dermed er der chance for, at vi rammer det ønskede resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem.

Renovering af badeværelse

Hos Veggerbyg har vi flere års erfaring og ekspertise med renovering af badeværelser. Der findes uanede muligheder for, hvordan du kan designe og renovere dit gamle badeværelse.

Vi er utrolig grundige hele vejen gennem processen, så du ikke er i tvivl om, at du er i trygge og erfarne hænder. Lige fra den første dialog sørger vi for, at du får en god snak med vores fagfolk, som bliver tovholdere på projektet. Her kan du forventningsafstemme dine ønsker og idéer i forbindelse med den endelige plan for byggeprojektet. Her tager vi naturligvis højde for dit budget, og at sikre at dine drømme bliver til virkelighed. Vi er 100 % ærlige og professionelle i vores tilgang, både før og efter projektet er færdigt. Vi værner utrolig meget om vores håndværk, hvor perfektion kun er godt nok for enhver opgave. Uanset opgavens størrelse gør vi vores bedste for, at opgaven bliver løst til perfektion.


Renovering af badeværelse? Kontakt os i dag
| Tel: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk |


Hvad koster et helt nyt badeværelse eller ønsker du prisen på en  renovering af badeværelse?

Uanset om du står og har drømme om at få installeret et helt nyt badeværelse eller renovering af dit badeværelse, så står vi klar til at rådgive dig og hjælpe dig gennem hele processen.

Vi er grundige og opmærksomme på at få stillet dig de relevante spørgsmål. Vi servicerer dig samtidig med at skaffe de nødvendige tilladelser og godkendelser, som det kræver for at løse opgaven. Vi rådgiver dig også grundigt i forhold til materialevalg. Vi hjælper dig gennem hele processen – helt indtil det færdige projekt, som du bliver tilfreds med. Vi lever af tilfredse kunder, og vi yder derfor den ekstra indsats, som det kræver, for at du bliver glad for dit projekt, og du har ro i maven under hele forløbet.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud eller møde, hvor vi gerne kommer ud, for at se på de muligheder som måtte være. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave, som du har overvejet eller drømmer om – det koster ikke noget.


Nyt badeværelse? Kontakt os i dag
| Tel: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk |


VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?