Lad os hjælpe dig, med dit nye tømrer projekt

Kontakt os her

Renoveringsarbejde af hus

Renovering af hus til nogle af landets bedste priser

En total renovering af huset eller større dele af huset kan være en stor afskrivning eller en stor mundfuld at kaste sig ud i. Indimellem kan en mindre renovering af huset både være mere spiselig, men også være med til at forebygge eller rette op på en større skade. 

I de fleste tilfælde kan en reperation af utætte vinduer eller døre let klares, selvom det naturligvis vil være bedst at foretage en udskiftning af vinduet eller den aktuelle dør.
Hvis du er ved at være træt af knirkende gulve, skæve døre eller fugtige vindueskarme, kan vi hurtigt og effekt hjælpe dig med hverdagens irritationer. Ved at foretage en reparation af disse små skavanker sparer du både tid, penge og skal ikke slås med det til hverdag.
Vi hjælper både med større og mindre skader indvendigt og udvendigt for private husstande og virksomheder.


Få et tilbud på renovering af dit hus – Ring allerede idag!

Telefon: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Renoveringsarbejde med et team af fagfolk i ryggen

De fleste bygninger kommer på et eller andet tidspunkt ud for skader. Det kan handle om fugtskader som råd og svamp, og det kan være skader forårsaget af skadedyr, eller der kan være tale om skader i forbindelse med indbrud, hærværk eller vejret. I de fleste af disse tilfælde er det noget, som forsikringen dækker.
Vores fagfolk hjælper med at undersøge, og danne dokumentation for dine skader, så de kan fremsendes til dit forsikringsselskab. Samtidig kan vi udarbejde et professionelt tilbud for at udbedre skaden, særligt hvis det kan forebygge en større skade for boligen.

Vi hjælper blandt andet med følgende:

  •  Udskiftning af lås

  • Renovering af døre eller dørtrin

  • Reparation af vinduer

  • Reparation af tag

  • Vandskade eller stormskade reperation

Hos Veggerbyg sætter vi en ære i det udførte arbejde, hvor vi sikrer os, at arbejdet er udført professionelt, grundigt og ikke mindst overholder vi den aftalte pris og tid. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke fra arbejdet, før vi har sikret, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Få et uforpligtende tilbud
Det er helt gratis, at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål vedr. reparationsmuligheder for din bolig. Vi kan enten besvare dine spørgsmål pr. telefon, mail eller direkte aftale et møde, hvor vi kommer ud og kigger på taget på dit hus. Vi tager naturligvis højde for husets personlighed og karakter, så det kommer til at passe med den nuværende æstetik. Vi strikker et par løsningsforslag sammen til dig, som tager højder for dit budget kombineret med vores faglighed og erfaring – naturligvis til et af landets mest attraktive priser.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog og evt. tilbud, for reparation af skader på din bolig.
Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse indenfor de næste 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?