Lad os hjælpe dig, med dit nye have og anlægs projekt

Kontakt os her
Støttemur

Støttemur eller havemur er en kreativ perle til din have

En støttemur som også bliver kaldt havemur har som udgangspunkt udover et flot visuelt “finish” en vigtig funktion for din have.
Vi har hos Veggerbyg stor erfaring med opbygning af støttemure i haver, indkørsler, parker og andre kreative steder.

Vi hjælper både private, virksomheder samt offentlige kommuner og institutioner med opbygning af støttemure i deres grønne arealer som i indkørsler og parkeringspladser. Vi opererer ud fra Roskilde og i de meste af Sjælland.
Der er naturligvis mange muligheder, når det kommer til opbygning af støttemure. Det er næsten kun fantasien og budgettet der sætter grænser for, hvordan det kan se ud. Vi fremviser gerne nogle forskellige projekter, vi har arbejdet med, så du kan få inspiration til, hvordan din støttemur skal se ud, og hvilken funktion den skal have for din have. Vi har stor respekt for vores kunders økonomi, da det for nogle er noget, som de har sparet op til i mange år eller er en større afskrivning i budgettet. Derfor leverer vi kun et professionelt stykke arbejde, som er udført korrekt og til perfektion.


STØTTEMUR PRIS – Ring eller skriv og få svar

Ring: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Hvordan laver man en støttemur?

Vi foretrækker at bruge mursten eller kampesten, når vi opbygger støttemure, da de særligt er gode til at holde på jord eller grus ved skråninger, hvor der typisk skal være niveauforskelle i haven eller indkørslen.

Ved større støttemure bliver den typisk opbygget skråt ind mod niveauforskellen, for at muren effektivt kan holde på jorden, så den ikke skrider ud. En mindre støttemur bygges dog typisk helt lodret, så der bliver mere plads i haven eller de små veje. Her har du også mulighed for at være kreativ med det dekorative, for at kunne bevare det æstetiske omkring din ejendom.

Hvad koster en støttemur?

Går du og overvejer at få bygget en støttemur eller havemur i din have, indkørsel eller ved terrassen?
Det kan være en fordel, at høre nærmere om de muligheder der ligger for opgaven.

Vi tager altid udgangspunkt i dine drømme, idéer eller forslag til opgaven kombineret med vores faglighed og erfaring. Vi sætter en stor ære i vores håndværk og udfører derfor kun opgaver til perfektion. Vi har dog stor respekt og forståelse for forskellige budgetter, og vi strikker derfor også et par løsningsforslag sammen, som passer ind i dit budget, hvor æstetikken bevares for ejendommen.


PRIS PÅ STØTTEMUR – Ring eller skriv og få svar

Ring: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud eller møde, hvor vi gerne kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave, som du har overvejet eller drømmer om – det koster ikke noget.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?