Lad os hjælpe dig, med dit nye terrasse

Kontakt os her

En ny terrasse giver nyt liv i din have eller din arbejdsplads

Overvejer du at få bygget en ny træterrasse til din bolig, ejendom eller kontor, er det først og fremmest vigtigt at vælge en håndværker, der forstår dine drømme og ønsker. Hos Veggerbyg har vi hjulpet både private og erhverv med træterrasser af forskellige former og opsætninger. Vi kan både hjælpe med små og større byggeprojekter, hvor vi har adgang til mange forskellige træsorter i høj kvalitet.

Vi designer din opgave helt fra bunden med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor sætter vi tid af til at høre og forstå, hvad du gerne vil opnå med din træterrasse, hvilke materialer du foretrækker, samt hvor du ønsker at sætte dit personlige præg. Det kombinerer vi naturligvis med den sparring og ekspertise, vi kan tilbyde dig i form af vores mange års erfaring med forskellige træterrasser.


Pris på ny terrasse afhænger af flere faktorer

Kontakt os allerede idag, og få et tilbud på nyt gulv
Telefon: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Hvilken træterrasse skal du vælge til din bolig?

Når du skal have designet eller bygget din træterrasse til din bolig, kan der være mange gode overvejelser at gøre sig. Som din professionelle samarbejdspartner sikrer vi os at stille dig de nødvendige spørgsmål, for at du får overvejet alle dine muligheder. Det oplever vi giver det bedste resultat og den største tilfredshed hos vores kunder,

I forbindelse med din træterrasse er der mange vigtige beslutninger, der skal tages, som vi naturligvis assisterer dig med. Det kan blandt andet være, hvilken træsort du ønsker at benytte, den ønskede størrelse af din terrasse samt hvilke farvenuancer materialerne skal være, så du får det ønskede udtryk. Sidst men ikke mindst kan det være værd at overveje, hvad det kræver for at vedligeholde din flotte nye træterrasse. Her hjælper vi dig hele vejen igennem processen.

En træterrasse der giver varme og sjæl

Ved at vælge at få bygget en terrasse i træ kan du vælge mellem mange flotte trætyper. Med en træterrasse giver du din bolig varme, sjæl og liv. Du kan blandt andet vælge imellem lyse, brændte eller mørke trætyper, der gør at du har alle muligheder for at bevare den æstetik og karakter, din ejendom har. Dermed kan du sætte dit personlige præg efter dine præferencer til udstråling og opbygning af træterrassen.

Veggerbyg giver dig en grundig introduktion i, hvordan du vedligeholder din træterrasse, så du kan bevare den flotte og varme udstråling i mange år frem.

En træterrasse der øger din boligværdi

Uanset om du står og overvejer at skulle sælge din bolig eller ej, kan du ved at få bygget en træterrasse med gode materialer og et godt håndværk øge boligens værdi. Det har typisk samme effekt, som når du enten renoverer eller laver en tilbygning til din bolig, da det er noget, som skaber værdi for den kommende køber. Derudover efterlader det et positivt indtryk af, at der er kræset for huset samt at det er “up-to-date”. En træterrasse er det ideelle valg til det danske klima, da det kan klare temperaturen og de skiftende vejrforhold. Det er med til at give hygge og charme til hjemmet, som er noget vi særligt sætter pris på i Danmark.

Muligheder for overdækning af terrassen

Har du planer om at ville bruge din terrasse, når det regner, blæser eller det bliver køligere, kan det være værd at overveje, om du ønsker at få lavet en overdækning af terrassen. Her er der både prisbillige og effektive løsninger, der giver et fantastisk resultat. Det kan særligt være en fordel at få lavet på dansk jord, da vi har mange regndage i løbet af året. Med en terrassevarmer og en overdækning er du udstyret til at bruge din terrasse hele året.


Hvad koster det at få lagt terrasse?

Få svaret og anden rådgivning kontakte os allerede idag, og få et tilbud på ny terrasse
Telefon: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


 

Hos Veggerbyg sætter vi en ære i det udførte arbejde, hvorfor vi sikrer os, at arbejdet er udført professionelt, grundigt og ikke mindst overholder vi den aftalte pris og tid. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke fra opgaven, før vi har sikret, at du er tilfreds med det udførte arbejde.

Det er helt gratis at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål, eller hvis du gerne vil have inspiration ift. dine muligheder for at få bygget en træterrasse. Vi kan enten besvare dine spørgsmål pr. telefon, mail eller direkte aftale et møde, hvor vi kommer ud og kigger på dit hus. Vi tager naturligvis højde for husets personlighed og karakter, så det kommer til at passe med den nuværende stil. Vi strikker et par løsningsforslag sammen til dig, som tager højde for dine ønsker og drømme kombineret med vores faglighed og erfaring til et af landets mest attraktive priser

 

Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller pr. mail mail@veggerbyg.dk. Vi vil besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?