Lad os hjælpe dig, med dit nye tømrer projekt

Kontakt os her

Tilbygning til dit hus er en god investering

Hvis du går og drømmer om at få lavet en ny tilbygning til hus, eller få lavet en tilbygning til dit sommerhus, kan vi hos Veggerbyg være behjælpelige med at realisere din drøm.

Hos Veggerbyg har gennem mange år hjulpet både private boligejere og virksomheder omkring Roskilde og store dele af Sjælland med tilbygning til sommerhus, tilbygninger til parcelhuse, tilbygget udestue, tilbygning i træ og tilbygning i glas.
Vi anvender kun kvalitetsmaterialer, da vi lægger en ære i vores håndværk, som naturligvis også skal holde i mange år frem.
Vi har stor respekt for vores kunders økonomi, da det for nogle er noget, som de har sparet op til i mange år eller er en større afskrivning i budgettet. Derfor leverer vi kun et professionelt stykke arbejde, som er udført korrekt og til perfektion.


Hvad koster en tilbygning?

Kontakt os og få et tilbud på din tilbygning
| Tel: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk |


Tilbygning til sommerhus giver mere plads til at slappe af

Der er mange overvejelser og beslutninger, der skal tages, forinden man går i gang med den endelige tilbygning til hus eller ombygning af hus. Det kan derfor være en fordel, at du allerede under overvejelserne tager et uforpligtende møde med os. Vi tager udgangspunkt i dine overvejelser, ønsker og idéer til den nye ombygning eller tilbygning, som skal laves. Vi sparrer og rådgiver dig med vores erfaring og viden, for at du får den mest ærlige og professionelle rådgivning.

Få mere plads til familien eller virksomheden

Hvis det begynder at knibe med pladsen i hjemmet eller hvis din virksomhed vokser, kan det være relevant med en tilbygning af den eksisterende ejendom. Særligt, hvis du er glad for de omgivelser du allerede befinder dig i, kan det være svært at flytte væk derfra. Med en tilbygning får du mere plads, men også mulighed for at sætte præg på dit eget hjem efter egne ønsker og drømme. Børnene behøver heller ikke at skulle skifte skole, daginstitution eller flytte væk fra deres nabolag.
Hvis du blot mangler et ekstra børneværelse, ekstra badeværelse eller generelt mere plads i boligen, behøver det nødvendigvis ikke være en tilbygning, men i stedet blot en optimering af de eksisterende kvadratmeter i boligen. Dette kan ske i form af en ombygning. Vi hjælper gerne med at belyse de muligheder, som måtte ligge for at realisere dette ud fra et prisvenligt budget.
Vi har stor respekt for de følelser og engagement, som de fleste forbinder med deres hjem eller virksomhedsdomicil. Vi bestræber os derfor på at bygge en tilbygning, hvor vi bevarer familiens eller virksomhedens æstetik, personlighed og karakter.


| Hvad koster en tilbygning på 30 kvadratmeter? | En tilbygning på 40 kvadratmeter? |
| En tilbygning på 50 kvadratmeter? |

Mange faktorer gør sig gældende, så for at få et tilbud på din tilbygning, kan du kontakte VeggerByg på:
47474000 eller direkte pr. mail mail@veggerbyg.dk


Ombygning af hus kan være den perfekte løsning

Hvis du står og har boligdrømme om enten at få lavet en ny tilbygning til dit hus eller ombygning af hus, står vi klar til at rådgive dig og hjælpe dig gennem hele processen.

Vi er grundige og opmærksomme på at få stillet dig de relevante spørgsmål, samt servicerer vi dig med at skaffe de nødvendige byggetilladelser og godkendelser, som det kræver for at løse opgaven.
Vi rådgiver dig også grundigt i forhold til materialevalg. Vi hjælper dig gennem hele processen – helt indtil det færdige projekt, som du bliver tilfreds med. Vi lever af tilfredse kunder, og vi yder derfor den ekstra indsats, som det kræver, for at du bliver glad for dit projekt, og har ro i maven under hele forløbet.
Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud på tilbygning eller møde, hvor vi gerne kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave, som du har overvejet eller drømmer om – det koster ikke noget.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller direkte pr. mail mail@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?