Lad os hjælpe dig, med dit nye tømrer projekt

Kontakt os her

Totalentreprise

Totalentreprise på Sjælland

Hos Veggerbyg har vi mange års erfaring med entreprenørarbejde i form af totalentreprise. Vi opererer ud fra Roskilde og dækker det meste af Sjælland. Vi hjælper både private husstande, virksomheder, boligforeninger og statslige organisationer såsom kommuner og institutioner.

Vi udfører både de store og komplicerede byggeopgaver til de mindre og mere basale renoveringsopgaver. Fælles for dem alle er at vi går til alle opgaver med samme indstilling og grundighed, hvor perfektion er den eneste løsning for ethvert udført stykke arbejde.
Vi tilbyder ærlig og professionel rådgivning
Vi har stor respekt for vores kunders tid og økonomi, og derfor går vi yderst professionelt til hver opgave, hvor der bliver lavet en klar plan for forløbet samt ærlig rådgivning omkring processen.
Der er mange overvejelser og beslutninger der skal tages, forinden man går i gang med den endelige byggeopgave. Det kan derfor være en fordel, at du allerede under overvejelserne tager et uforpligtende møde med os. Vi tager udgangspunkt i dine overvejelser, ønsker og ideer til det nye projekt eller renoveringsarbejde, som skal laves. Vi sparrer og rådgiver dig med vores erfaring og viden, for at du får den mest ærlige og professionelle rådgivning.


Totalentreprise tilbud kontakt os allerede idag!

Telefon: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Totalentreprise med stor grundighed og faglighed

Med vores store erfaring og faglighed har du sikret en samarbejdspartner, som kan løse enhver opgave inden for byggeri og anlæg.
Vi har uddannede fagfolk med stor erfaring og ekspertise inden for hver del af projektet. Vores projektstyrer sørger derfor for at fordelingen bliver lavet ud fra det bedste mandskab til opgaven.

Vi kan hjælpe med både indvendige og udvendige byggeprojekter, byfornyelser, helt basale renoveringsopgaver samt speciale byggeprojekter.
Alle totalentreprise opgaver bliver udført under opsyn af vores byggeleder. Det er ligeledes vores byggeleders opgave at sørge for at beboerne eller brugerne kan få hverdagen til at fungere, mens deres hjem, klasselokale, arbejdsplads, hospitalsstue eller lagerlokale bliver bygget eller renoveret færdigt.
Vi lever af tilfredse kunder, og vi yder derfor den ekstra indsats det kræver, for at du bliver glad for dit projekt, og har ro i maven under hele forløbet.
Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud eller møde, hvor vi gerne kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave, som du har overvejet eller drømmer om – det koster ikke noget.

Få et uforpligtende tilbud fra en erfaren totalentreprise

Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 40 00 eller direkte pr. mail mail@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?