Lad os hjælpe dig, med dit nye tømrer projekt

Kontakt os her

Udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre er en god investering

Udskiftning af vinduesparti har meget at sige både i forhold til lysindfaldet i huset samt varmen og indeklimaet i huset. Producenterne i dag har fokus på at tilføre et bedre indeklima i form af bedre energimæssige tiltag for nye vinduer og døre. Du vil derfor med en investering i nye vinduer eller døre komme til at spare penge på varme og energi i huset.

‘Hvis du overvejer at sælge dit hus, vil du typisk ved udskiftning af vinduer eller døre få boligværdien til at stige. Udover energibesparelsen forlænger du nemlig også husets levetid og æstetik. Ved nye vinduer eller døre har du mulighed for, enten at få mere lys ind i boligen eller skærme af for at folk ude fra gaden kan kigge ind. Hvis du vil have mere lys ind, kan du f.eks. på hoveddøren have et lille vindue foroven, som giver et bedre lysindfald til entreen.
Råd, svamp og utætheder er typisk skyld i, at de fleste vælger udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre i huset.

Hos Veggerbyg har vi stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre for både private, virksomheder og offentlige institutioner.
Vi hjælper både med udskiftning af vinduer i gamle bygninger såvel som nye, hvor vi effektivt og hurtigt får udskiftet de gamle vinduer og døre til nogle nye, som holder tæt i mange år frem. Du får en komplet løsning, vi rådgiver dig ærligt og professionelt i forhold til dine muligheder. Vi bestiller, leverer og monterer vinduerne efter leverandørens anvisninger, samt fuger og udfører det sidste finish, for at opnå et perfekt resultat.


Billige vinduer og døre ønsker du måske? 

Kontakt os allerede idag og få et tilbud på din udskiftning af vinduer
Telefon: 47474000 – Mail: mail@veggerbyg.dk


Udskiftning af vinduer og døre med Veggerbyg

Hvorfor vælge Veggerbyg til udskiftning af dine vinduer/døre?

Et af vores vigtigste principper er at overholde priser og aftalte tidspunkter, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser.
Vi sætter en ære i vores arbejde, og afslutter ikke opgaven, før det er udført til perfektion og du er tilfreds med resultatet.
Rådgivning og vejledning er en stor del af vores service. Vi mener, at det er vigtigt at dele ud af vores faglighed, og dermed give dig det overordnede overblik og forståelse for tiltagene for opgaven, forinden vi starter på projektet.
Vi har et tæt og godt samarbejde med de førende leverandører af vinduer og døre, og kan derfor hjælpe dig med skaffe et af landets mest attraktive priser på et bredt udvalg af vinduer og døre.

Pris på udskiftning af vinduer eller døre?

Hos Veggerbyg i Roskilde udskifter, leverer og monterer vi alle slags vinduer og døre til både private og virksomheder. Vi tilbyder professionel og ærlig rådgivning, hvor du vil opleve at vores ydelser er blandt landets mest attraktive priser. Når du kontakter os for et tilbud for nye vinduer eller en dør, så giver vi dig en grundig rådgivning, service og professionel behandling. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og idéer kombineret med vores erfaring og faglighed, hvor vi strikker en løsning sammen, som giver mening i forhold til dit budget og ønsker for opgaven.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis uforpligtende tilbud eller møde, hvor vi kommer ud for at se på de muligheder, som måtte være. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til en opgave, som du har overvejet eller drømmer om – det koster ikke noget.

Vi kan kontaktes på tlf. 47 47 4000 eller direkte pr. mail mail@veggerbyg.dk, så besvarer vi din henvendelse indenfor 24 timer.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Få et uforpligtende tilbud

FORNAVN *
EFTERNAVN *
EMAIL *
TELEFON

EMNE

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?